Zet de activiteiten van de eigen vereniging op de kalender

Enkele activiteit(en) aanmelden?

De eenvoudigste manier is via de links beneden op de kalender-pagina. Daarmee wordt een email aangemaakt. Het is dan slechts een invul-oefening. De rest wordt op de achtergrond gedaan.

Heb je misschien al agenda-bestanden van Google of een andere kalender (geen Outlook!), dan kan je die ook mailen met de derde optie: Mailen .ics-bestand(en).

→ Links toevoegen

Voeg links toe naar informatie op de eigen site, je inschrijfformulier van Google Forms of wat je maar wil. Twee tips:

  1. Voeg complete links toe, dat is inclusief https://
       
    Anders worden ze gezien als relatieve link naar de NZKV-site.
  2. Maak leesbare links.
        Dus liever niet: https://www.nzkv.nl/kalender
        En liever wel:    Vaarkalender 

Vaak activiteiten aanmelden?

Wanneer door een niet-commerciële organisatie geregeld activiteiten worden aangemeld, kan direct toegang gegeven worden tot de 'NZKV aanmeldkalender'. Wie daar toegang toe heeft kan er zelf activiteiten op plaatsen. De moderator hoeft deze dan alleen nog te beoordelen en vrij te geven. 


Organisatie met activiteiten primair gericht op zeekajakken?

Als niet-commerciële organisatie zou het interessant onder de eigen naam op de kalender te publiceren. Alles wat daar op komt wordt binnen een paar uur automatisch op de kalender geplaatst. Moderatie gebeurt dan achteraf.

In bepaalde gevallen is het zelfs mogelijk direct gelinkt te worden aan de kalender. Dan worden de activiteiten van de eigen kalender automatisch hier op de site getoond, zonder tussenkomst van de moderator.